Fornyer partnerprogram

Fornyer partnerprogram

Lenovo lanserer partnerprogrammet «One Channel» i ny drakt i Europa, Midtøsten og Afrika.

Lenovo har nettopp lansert sitt nye partnerprogram for 2014, og bekrefter dermed sin satsning på «kanal først» og SMB-markedet.

Ifølge Lenovo er det økende etterspørsel og tilbud innen server- og lagringsprodukter. Det nye «One Channel»-programmet er utviklet på grunnlag av tilbakemeldinger fra partnere, og skal forenkle partnerprogrammet og øke godtgjørelsene, ifølge en pressemelding.

Det er ikke rart. Distribusjon via kanalleddet representerte 95 prosent av Lenovos omsetning i Europa, Midtøsten og Afrika i 2013. I tillegg økte omsetningen via partnere med 12,5 milliarder kroner.

- Kanalleddet har spilt en avgjørende rolle for våre svært gode resultater. Partnere våre har hjulpet oss med å bli pc-selskap nummer én i verden og den nest største pc-leverandøren i Europa, Midtøsten og Afrika, sier Gianfranco Lanci, viseadministrerende direktør i Lenovo Group og administrerende direktør for Europa, Midtøsten og Afrika i pressemeldingen.

Ytterligere forbedringer i partnerprogrammet kommer til å inkludere to omfattende initiativ for å forenkle målinger av kanalinntekter og tilby et best mulig verktøy for prisanslag til autoriserte salgspartnere.

- Vi er inne i en spennende utvikling som selskap hvor vi ekspanderer vår produktportfolio i tråd med vår "pc+ "-ambisjon. Dette skaper nye muligheter for kanalleddet til å vokse sammen med oss. Denne kontinuerlige investeringen i partnerprogrammet tror vi vil hjelpe oss med å nå målet om bli ledende innen pc+ posisjonen, avslutter Lanci.

Les om:

It Bransjen