Fra Jernia og HP til Core Services

LEDERERFARING: Britt Aas Fidjestøl er utdannet siviløkonom og har mange års ledererfaring fra Jernia og HP. (Foto: Core Services)

Fra Jernia og HP til Core Services

Britt Aas Fidjestøl er ansatt som administrerende direktør i selskapet.

Britt Aas Fidjestøl (44) startet som ny administrerende direktør i Core Services AS 1. september 2015. 

Fidjestøl er utdannet siviløkonom og har mange års ledererfaring fra Jernia og HP, hvor hun har hatt ulike leder roller innen de ulike forretningsområdene, fra datarom med infrastruktur, software og tjenester til print.

Ny fase

- Etter å ha vært både på kunde- og leverandørsiden har jeg opplevd stor forskjell på leverandørene. Det gleder meg derfor stort at Core Services har et enormt kundefokus i hele organisasjonen. Kompetanse i kombinasjon med kvalitet og integritet er nøkkelverdier når teamet samarbeider med bedrifter i privat og offentlig sektor for å sikre at it understøtter en effektiv og verdiskapende forretningsdrift. Jeg er imponert over hva Core Services har fått til og gleder meg til å bli en del av teamet og videreutvikle selskapet sammen med de ansatte og gode samarbeidspartnere, sier Fidjestøl.

- Etter en etableringsperiode på 5 år ønsker vi nå å ta selskapet over i en ny fase for å kunne videreutvikle selskapet og vokse ytterligere. For å få til dette kreves det en leder på heltid. Vi kjenner Britt gjennom flere år og vet hva hun representerer som person og leder og er derfor svært glade for at hun takket ja til å bli en del av Core teamet, sier Bukkvold.