Fruit Ninja i spillehallen

Fruit Ninja i spillehallen

Sirkelen er komplett. Mobilspillet Fruit Ninja har funnet veien til arkaden.

Tikronersmynter, Pac-man og flipperspill blir et stadig skjeldnere syn. Arkadespillenes glanstid er strengt tatt over. Spillehallene var på høyden i popularitet på slutten av 70-tallet og gjennom 80-tallet, da videospill-maskiner for hjemmet tok over.

Men på tross av at videospill er overalt - i hjemmet, på pc-en, på mobiler og nettbrett, kommer det stadig teknologiske nyvinninger for spillehallen. Nå kan du spille det populære mobilspillet Fruit Ninja på en arkademaskin.

Hater ninjaer frukt?

Fruit Ninja er et spill hvor du tar rollen som en ninja med en enorm trang for å kutte frukt i to med sverd. Det høres enkelt ut, men det er både tilfredsstillende og underholdene.

Fruit Ninja har vært en enorm suksess for indie-utvikler Halfbrick, særlig på mobil og nettbrett.

Gøy med berøringsskjerm

Arkadeversjonen av spillet, Fruit Ninja FX, spilles i HD på en 42-tommers berøringsskjerm og inntill tre personer kan spille samtidig på hver sin skjerm. Du kan til og med kappe frukt med opptil seks fingre av gangen. En tospillerversjon kan prøves hos den amerikanske spillehallkjeden Dave & Busters.

Arkademaskinen kan kjøpes fra BMI Gaming, og for bare 43 000 kroner (ekskludert frakt, toll og avgifter) kan du sette Fruit Ninja FX i stuen. Eller kanskje aller helst i hjørnet av biljardbula.

Fruit Ninja er utviklet av den australske indie-utvikleren Halfbrick, og kan spilles på Xbox med Kinect og smarttelefoner, og på nettbrett med Android, iOS, og Windows Phone.

Se Fruit Ninja FX i aksjon i denne videoen:

It Bransjen