Gadgets ryker unna

Gadgets ryker unna

Nettbutikken Coolstuff merket julehandelen allerede i oktober, og har valgt å femdoble staben i julestria.

- Allerede i de siste dagene av oktober måned kunne vi merke at julesalget var i gang, sier Country Manager Stig Hubred i Coolstuff.

IT på kjøkkenet

Hubred forteller at det er i julen nettbutikken selger mest og at det derfor kreves store omrokkeringer i denne perioden.

- Normalt er vi cirka 15 personer, men i juletiden er vi totalt sett over 75. Det krever noen omrokkeringer. Vi flytter rundt på både lagerhyller og folk. Vår lille it-avdeling bestående av to personer har flyttet til møterommet, så nå holdes møtene på kjøkkenet, sier han.

Tøfler i microen

Coolstuff selger gadgets og diverse småting til Sverige, Danmark og Tyskland, og målet er en omsetning på over 22 millioner norske kroner i desember.

Spesielt nordmenn er ute ettet mer eller mindre nyttige julegaver.

- Norge har tatt veldig godt i mot Coolstuff. Vår konvertering, altså hvor stor andel av våre besøkende som handler, samt den gjennomsnittlige verdien på bestillingene, er høyere i Norge enn på våre øvrige markeder, forklarer Hubred i pressemeldingen.

produktene som selger best akkurat nå er en bygg-selv berg-og-dalbane, en automatisk sausevisp og tøfler du varmer i microbølgeovnen.

Les om:

It Bransjen