Gammel musikk rett i pc-en

Gammel musikk rett i pc-en

Nå blir det enda enklere å overføre den gamle vinylsamlinga til pc-en.

Sitter du på en gammel vinylsamling du gjerne skulle hørt på mp3-spilleren eller pc-en? Da kan det være verdt å ta en titt på de nye platespillerne fra Ion Audio. For 150 dollar kan du nemlig få en kjekk liten platespiller med usb-utgang. Dermed kan du spille platene rett inn på nærmeste pc.

Ion Audio har nemlig lansert to nye platespillere, Ittusb05 og Ittusb10, som begge er utstyrt med usb-utgang. Begge spillerne er kompatible med både Mac- og Windows-maskiner. I tillegg til allerede nevnte usb-utgang er de to platespillerne utstyrt med deksel for å beskytte platene mot støv, stift, filtmatte og en liten innebygd forsterker. Sistnevnte gjør det mulig å bruke spilleren uten å koble den til en ekstern forsterker.

De to platespillerne kan spille av plater i de tre forskjellige hatighetene 33 1/3, 45 og 78 rpm.

Ittusb05 er rettet mot vanlige hjemmebrukere som ønsker å bruke spilleren sammen med hjemmestereoen eller enkelt overføre musikken fra analogt til digitalt format. Ittusb10 er en modell som er beregnet til litt mer avansert bruk, og er blant annet utstyrt med s-formet arm og armløfter.

Prisen på Ion Audios Ittusb05 er satt til 150 dollar, mens storebror Ittusb10 koster rundt 250 dollar.

Les mer hos Ion Audio.

LES OGSÅ: Fra vinyl til MP3

It Bransjen