Gatwick tar i bruk simuleringer

Gatwick tar i bruk simuleringer

Vil forbedre innsjekkingsprosessen på den travle flyplassen.

Nå skal Gatwick Airport kjøre simuleringer for å få innsjekkingen av 32 millioner passasjerer årlig til å gå glattere i sin sydlige terminal, skriver Computerworlds nyhetstjeneste.

Programvaren kalles Simul8 og vil brukes for å skape en simulering av innsjekkingsprosessen via ekte flygeplaner og øvrig relevant informasjon fra luftfartsindustrien.

Utfordrende område

Ifølge flyplassen vil simuleringen la sitt team visualisere virkningen enhver endring de gjør i innsjekkingsprosessen får og dermed gi dem innsikt nok til å sikre seg at endringene gir effekt.

- Sjekkinn-området i en hvilken som helst flyplass er ofte det området i en passasjers reise som huskes best, og også det mest utfordrende området. Dette prosjektet vil gi teamet på Gatwick muligheten til å sikre best mulig opplevelse for enhver passasjer, sier Neil Hutcheon, Simul8-konsulent.

Fra Oracle til Sap

Forrige år signerte Gatwick en avtale på flere millioner pund med Sap og Siemens IT Solutions for å overhale deres ERP-system. Det nye ERP-systemet fra Sap vil erstatte den eksisterende Oracle-løsningen Gatwick arvet fra sin tidligere eier, flyplassoperatøren BAA, da Gatwick i 2009 ble kjøpt opp.

It Bransjen