Gir vekk Rage og Rage HD

Gir vekk Rage og Rage HD

id Softwares mye omtalte spill til iOS er gratis i en uke.

Hvis du noensinne har tenkt til å prøve Rage eller Rage HD, har det aldri vært et bedre tidspunkt enn akkurat nå. Spillet er nemlig gratis på iTunes den neste uken.

Selskapet id Software startet nylig en promokampanje på Facebook hvor de lovte å gjøre spillet gratis i en uke dersom de fikk 100 000 til å like siden deres. Rage-spillet har høstet mange lovord på grunn av sin imponerende grafikk.

Krever amerikansk iTunes-konto

For de uinnvidde kan vi fortelle at Rage er et førstepersonskytespill satt i en post-apokalyptisk setting hvor du skal jakte mutanter.

To versjoner av Rage er tilgjengelig i App Store. Begge er universelle, men skillet går ikke på de vanlige seriene med iPhone og ipad. Begge versjoner er universelle for alle tre iOS-enheter. Rage HD kommer med høyoppløselig grafikk for nyestegenerasjons iPhone, iPod touch og iPad, mens Rage er laget for iOS-enheter lansert før 2010.

Begge er tilgjengelig nå i App Store. Spillene er gratis i en uke, men vil siden koste 7 og 14 kroner for henholdsvis den vanlige og hd-versjonen. Merk imidlertid at spillet bare er tilgjengelig i amerkanske App Store, så du er nødt til å ha en USA-konto for å laste det ned.

Rage er for øvrig ikke eksklusivt til iOS, ifølge amerikanske Macworld. id Sofware har jobbet med spilltittelen (og spillmotoren bak) til andre plattformer siden 2007. Debuten skjedde imidlertid på iPhone og iPad. En versjon til pc, PS3 og Xbox 360 er ventet i oktober.

Les om:

It Bransjen