Ha iPad på innerlommen

Ha iPad på innerlommen

Den ultimate jakken for Apple-fans eller andre teknofriker.

En iPad er ikke akkurat like hendig og bærbar som en iPhone, men det går helt fint å ta den med når du er ute og farter. Forutsatt at du har det rette tilbehøret.

Det finnes allerede både bærevesker og beskyttelsesmapper myntet på Apples nye tavle-pc, men nå begynner det også å komme egne klær.

Over 30 lommer

Klesprodusenten Scottevest, som spesialiserer seg på reiseklær, har nemlig lansert en rekke nye jakker og vester som har spesiallagde lommer med plass til enten en iPad eller 11,6-tommer MacBook Air.

Scottevest-jakkene er laget spesielt for elektronisk utstyr, og og de ulike modellene er utstyrt med rundt 20 til 30 lommer for alle mulige slags duppedingser. Lommene er såkalte "touch pockets", det vil si at du kan betjene din iPhone uten å måtte ta telefonen ut av jakken.

De har også et eget innebygd system for å trekke hodetelefon-ledninger gjennom seg. Dermed slipper du lange ledninger som henger og slenger mens du er ute og går. Et eget vektsystem skal sørge for at klærne henger balansert på kroppen.

Jakkene finnes i modeller for både menn og kvinner. Prisene ligger på rundt 100 og 200 dollar. Apple-gründer Steve Wozniak er stor fan av produktene og sitter i styret for Scottevest.

Les om:

It Bransjen