Halcyon utvider i Norden

Halcyon utvider i Norden

Programvareselskapet inngår gjensidig partnerskap med danske Sosy.

Halcyon Software, som utvikler programvare for monitorering og administrasjon av komplekse IBM-systemer, utvider satsning i Norden og inngår partnerskap med danske IBM-spesialist Sosy.

Fra sitt hovedkvarter i København skal Sosy spre, selge og støtte Halcyons programvare i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island.

Til gjengjeld får Halcyon Software partneravtale om distribusjon av Sosys Giapa-programvare for test og analyse av ytelse i IBM-systemer. Halcyon får med avtalen rett til å selge Giapa-løsningen globalt.

Helle Mering, direktør i Sosy er svært glad for avtalen, som han mener er en solid utvidelse av selskapets portefølje og tilbud når det gjelder dekke av multiplattformløsnnger på IBM-baserte systemer, inkludert Windows, AIX og GNU/Linux.

- Deres moderne løsninger for IBM Power Systems med nett-basert grensesnitt og kompabilitet med mobiltelefoner og nettbrett gir større synlighet og kontroll til it-avdelingene, og gjør dem i stand til å automatisk håndtere eventuelle problemer som kan påvirke virksomheten, sier Mering i en pressemelding.

Salgsdirektør i Halcyon Software, Sean Gallagher, forteller at selskapet er dedikerte til å bygge og utvide partnerskap med virksomheter som Sosy, og ønsker selskapet velkommen i fellesskapet.

- Med sin lange erfaring på IBM-plattformen har Sosy en lidenskap for å levere gode løsninger til sine kunder som er helt i tråd med vår egen. Dette samarbeidet styrker vår tilstedeværelse i Norden, og gir betydelige vekstmuligheter for begge virksomhetene, sier Gallagher.

It Bransjen