TIL USA: Martin Beringer har lang og bred erfaring med å assistere virksomheter med utnyttelse av SAP teknologi som bidrar til forretningsutvikling og merverdi. Dette kommer sikkert godt med i hans nye stilling som Managing Director for Neptune Software

TIL USA: Martin Beringer har lang og bred erfaring med å assistere virksomheter med utnyttelse av SAP teknologi som bidrar til forretningsutvikling og merverdi. Dette kommer sikkert godt med i hans nye stilling som Managing Director for Neptune Software sin virksomhet i Palo Alto. (Pressefoto: Neptune Software)

Han skal lede Neptune Software i USA

Martin Beringer er ansatt som ny Managing Director for Neptune Software sin virksomhet i Palo Alto i USA.

Martin Beringer vil være ansvarlig for å lede og videreutvikle Neptune Software sin virksomhet i USA som bl.a. inkluderer å utvikle selskapets forhandlerapparat i verdens største marked for SAP løsninger.

Martin Beringer har lang og bred erfaring med å assistere virksomheter med utnyttelse av SAP teknologi som bidrar til forretningsutvikling og merverdi. Foruten å ha jobbet som konsulent innenfor SAP har han også lang erfaring fra å ha jobbet med SAP teknologi innenfor næringsmiddelbransjen i USA.

Strategisk viktig

– Jeg ser frem til å hjelpe bedrifter og organisasjoner i USA til å benytte Neptune Software sin løsning for økt bruk av SAP mobilitet. Med over 800 000 lisensierte brukere på verdensbasis har Neptune Software fått aksept for sine løsninger internasjonalt og nå står USA for tur, sier Martin Beringer, i en pressemelding fra Neptune Software. 

– For Neptune Software er satsingen i USA strategisk viktig og vi ser et stort potensial i dette markedet hvor SAP har en betydelig markedsandel. Med ansettelsen av Martin Beringer forventer vi ytterligere vekst i USA og vi har allerede opparbeidet oss en god kundeportefølje, sier adm.dir. Ole-Andrè Haugen i Neptune Software.

Les om:

It-bransjen