- Håper vi gjenvinner tilliten

- Håper vi gjenvinner tilliten

Det ble ikke noe rettsmøte mellom Amentio og Skatt Midt-Norge. Nå starter arbeidet med å gjenvinne tilliten hos kunder og leverandører.

Skatt Midt-Norge har trukket varsel om konkursbegjæring mot Amentio Holding. Saken er nå løst fordi partene har inngått en avtale.

Saken er løst

- Vi har inngått en avtale med Skatteetaten, og sånn sett anser vi saken som løst, sier daglig leder i Amentio Holding, Finn Rønning til adressa.no.

IT-Bransjen skrev forrige uke om selskapet som sliter med flere inkassosaker, misfornøyde kunder og leveringsproblemer, så selv om konkursbegjæringen er trukket tilbake har selskapet nok av problemer som må ryddes opp i.

- Vi i Amentio beklager det som har skjedd. Bakgrunnen for kravet skyldes feil i interne rutiner hos oss. Disse er korrigert for å hindre liknende situasjoner i fremtiden, skriver selskapet i sin blogg.

Lover hardt arbeid

Selskapet beklager den uroen det har gitt hos kundene, leverandørene og de ansatte.

- Vi håper vi vil gjenvinne tillit fra markedet, kunder og leverandører gjennom hardt arbeid med sikte på å levere varer fra vårt brede utvalgt , til gode priser og til avtalt tid, står det i bloggen.

Amentio har måttet ta flere grep fordi fusjonen mellom Amentio og Datakjeden ikke gikk helt som forventet. Nylig ble Amentios butikker avviklet i Drammen og Sandnes.

It Bransjen