Hattelco tar inn Konica Minolta

Hattelco tar inn Konica Minolta

Hattelco har inngått en avtale om å distribuere skrivere og tilbehør fra Konica Minolta.

Hattelco har signert en distribusjonsavtale med Konica Minolta Business Solutions Norway. Avtalen gjelder distribusjon av skrivere og tilbehør, med virkning fra 1. juni 2009.

– Hattelco har hatt et ønske om å øke den totale distribusjonsstyrken innen dette produktområdet. Samarbeidet vil gjøre oss mer konkurransedyktige hos eksisterende kunder, samt øke attraktiviteten mot ny kundemasse. Den organisasjonsmessige profilen, og Konica Minolta’s måte å bearbeide markedet på, har også vært avgjørende for Hattelco. Vi står meget godt til hverandre i synet på kundepleie og evnen til å skape langsiktige relasjoner, sier produktansvarlig Alexander Larsen i en pressemelding.

I pressemeldingen fra Hattelco står det at Konica Minolta besitter en meget kvalitativ produktbredde, med sterk salgsstøtte og høyt servicenivå gjennom personlig oppfølging.

- En viktig målsetning for Konica Minolta er å samarbeide med utvalgte partnere, hvor vi i fellesskap kan gjøre hverandre gode, og skape vekst. Det er derfor ikke tilfeldig at vi ønsket nettopp et samarbeid med Hattelco. Hattelco har høy kundefokus og effektive logistikksystemer, som bidrar til at vi får en god og pålitelig distribusjonskanal i markedet, sier Kristin Smedsrud, Business Manager Printer Solutions.

Les om:

It Bransjen