Het helg på ryktebørsen

Het helg på ryktebørsen

UKESLUTT: Rykter, oppdateringer og smånytt fra uka som gikk.

Hver fredag oppsummerer vi uka som har gått i Macworld-verden. Apples produktlansering neste onsdag nærmer seg med stormskritt og Apple-fansen er i ferd med å gå / har gått bananas. Hvor mange rykteartikler som i skrivende stund svirrer rundt på nettet kan man bare forestille seg.

Journalisten Yuri Iwatani Kane i Wall Street Journal ble nylig utpekt som en av personene Apple henvender seg til når de vil spre informasjon om kommende produkter. Hennes siste artikkel om Steve Jobs' tavle-pc er svært interessant i så måte.

Ifølge Kane kan den beryktede tavle-pc-en beskrives som en stor iPhone som kan brukes av hele familien. Med hjelp av tavle-pc-en skal man enkelt få tilgang til e-bøker, musikk, filmer, spill og så videre. Vil du vite enda mer? Intervjuet i videoen nederst i artikkelen gir flere detaljer.

Ukas rykter:

I neste uke skal Apple som nevnt vise frem nye produkter, så det er hett på ryktebørsen denne uka. Les alle våre ryktesaker på vår ryktebørs. Av andre interessante rykter som vi ikke har omtalt finner vi...

  • iPad er det heteste navnetipset for Apples tavle-pc akkurat nå. iSlate og iTablet er også populære kandidater.
  • Apple kjøpte musikktjenesten Lala før jul. Foreløpig vet man ikke helt hvorfor, men Michael Robertson, som er sjef for mp3.com, mener at Lala har fått i oppdrag å gjøre iTunes nettbasert, altså at iTunes-biblioteket ditt skal ut på nett. På itunes.com skal du få tilgang til musikken din fra en hvilken som helst datamaskin.

Ukas oppdateringer:

I uka som har gått har Apple kjørt på med oppdateringer. Blant annet har en stor sikkerhetsoppdatering blitt lansert. I tillegg har Boot Camp endelig fått Windows 7-støtte. Les alt om dette her. Ny firmware til Mac Pro og Xserve har også blitt sluppet. Les mer om det her.

Ukas tre mest leste på macworld.no:

1. 10 hete rykter foran Apples produktlansering
Neste onsdag viser Apple frem nye produkter. Hva kan vi vente oss?

2. Kompakt lader til iPhone og iPod
Apple har endelig kommet med en liten europeisk versjon av usb-adapteren.

3. Spotify-musikk med AirPort Express
BRUKERTIPS: Slik streamer du Spotify-musikk fra Mac-en til stereoanlegget ditt.

God helg!

Les om:

It Bransjen