Huawei signerer med 20:20

Huawei signerer med 20:20

Huawei og 20:20 Mobile har inngått en europeisk distribusjonsavtale.

Huawei er ennå ikke en etablert merkevare i Europa, men det kinesiske telekomselskapet har store ambisjoner for det europeiske markedet for smarttelefoner og nettbrett.

Nå har Huawei inngått en europeisk distribusjonsavtale med teledistributøren 20:20 Mobile. Avtalen omfatter Huaweis egne smarttelefoner og operatørmodeller, nettbrett, bredbåndsmodem og mobile trådløse aksesspunkter.

Ifølge produsenten vil den nye distribusjonsavtalen hjelpe Huawei å etablere seg på både konsument- og bedriftsmarkeder i Europa.

- Europa er et livsviktig marked for Huawei fremovre. Huawei kommer til å lansere en rekke avanserte smarttelefoner og nettbrett under vårt eget merkenavn i 2011, og et partnersamarbeid med distributor som kan utvide våre forhandlerkanaler og samtidig tilføre reell verdi er helt avgjørende for oss, sier Wang Jiading, produktansvarlig i Huawei, i en pressemelding.

- Huaweis målsetninger i smarttelefon- og tabletmarkedet er anselig. Selskapets forsknings- og utviklingsavdeling og tilnærming til partnerne vil gjøre at selskapet skiller seg ut i markedet i tiden fremover, sier administrerende direktør for 20:20 Mobile, Meinie Oldersma.

It Bransjen