Humac lanserer kasseløsning

Humac lanserer kasseløsning

Humac satser på bedriftsmarkedet med alt-i-ett-løsningen Weshop.

Humac har lansert Weshop, en kasseterminalløsningen for uavhengige butikker. Løsningen er konstruert rundt en Imac fra Apple og den prisebelønte kasseprogramvaren Checkpoint og kan skreddersys etter butikkens størrelse og behov.

For uavhengige butikker

- Denne løsningen passer godt for butikker med 0-10 ansatte som har lyst på et designvennlig kassesystem integrert med funksjonalitet i mac'en, sier Erlend Solheim, salgssjef for bedriftsmarkedet i Humac til IT-bransjen.

- Vi håper å begynne nyåret med godt salg og bør kunne levere til 40-50 det første året, mener han.

Hva slags forventninger har dere til produktet?

- Vi har forventninger, men med tanke på at dette systemet ikke passer de store kjedene og større butikker med et sentralt lager så snevrer dette inn områdene våre, sier Erlend Solheim.

Multimediefunksjonalitet

Weshop er en komplett løsning og ønsker å skille seg fra konkurrentene. Weshop har nødvendig verktøy som trådløs håndskanner, kvitteringsskriver og pengeskuff og det er også integrert multimediefunksjonalitet.

For eksempel kan cd-samlingen importeres til Itunes eller man kan laste ned musikk direkte fra Itunes Store. Musikken kan deretter streames trådløst ut til høytalerne. I tillegg følger det med verktøy for å styre det visuelle i butikken i form av for eksempel visning av filmer og lysbilder.

Markedsfør butikken med Ilife

Med Weshop følger også Ilife. En programvarepakke som gir deg mulighet til å redigere bilder, musikk, film, lage hjemmesider, brosjyrer, fotoalbum og dvd-er.

Humac AS oppstod etter en fusjon i 2006 mellom islandske Öflun Aps og norske Office Line og er nordens største Apple-forhandler.

It Bransjen