Hva er årets beste it-vits?

Hva er årets beste it-vits?

Les vinnervitsen fra Danmark, send inn ditt bidrag og vinn en minibærbar fra Fujitsu!

Danskene har for lengst kåret den beste it-vitsen i flatlandet. Les historien om mannen i varmluftsballongen nederst i saken.

Nå vil Computerworld kåre den beste it-vitsen her til lands. Vitsen må foreligge på norsk og være it-relatert. Når leserne har sagt sitt, vil CW-redaksjonen velge ut de ti beste bidragene, som du vil få sjansen til å stemme over.

Vinneren av vitsekonkurransen kan vente seg en splitter ny M2010 minibærbar fra Fujitsu. Vinnermaskinen veier bare 1,3 kilo og leveres blant annet med lavenergi N280 Intel Atom-prosessor, 10.1 tommers skjerm, 160 GB harddisk, 1 GB minne og integrert WLAN, LAN og Bluetooth.

Send inn ditt bidrag til redaksjonen@computerworld.no

Vinnervitsen i Computerworld Danmark:

En mann i varmluftsballong innså at han hadde rotet seg bort. Han reduserte høyden og så en kvinne nede på bakken. Han gikk enda lavere og ropte til kvinnen:

- Unnskyld, kan du hjelpe meg? Jeg har avtalt et møte med en venn for en time siden, men jeg vet ikke hvor jeg befinner meg.

Kvinnen nede på bakken svarte: - Du befinner deg i en varmluftsballong cirka 10 meter over havet på 55 grader, 41 minutter og 47 sekunder nordlig bredde og 10 grader 12 minutter og 47 sekunder østlig lengde.

- Du må være teknolog, sa mannen.

- Det er jeg, svarte kvinnen, men hvordan visste du det?

- Tja, sa mannen, alt du har sagt er teknisk korrekt, men jeg har ikke anelse om hva jeg skal bruke opplysningene til, og faktum er at jeg fremdeles ikke vet hvor jeg er. Det eneste jeg har fått ut av din hjelp er at jeg har blitt enda mer forsinket.

- Du må sitte i ledelsen, svarte kvinnen.

- Det gjør jeg, svarte ballongmannen, men hvordan kunne du vite det?

- Det er enkelt. Du vet ikke hvor du er eller hvor du skal. Du har kommet deg opp ved hjelp av masse varm luft. Du har inngått en avtale du ikke er i stand til å holde og forventer at mennesker under deg skal løse problemet ditt. Faktum er at du befinner deg i samme situasjon som før du traff meg, men nå er det plutselig min feil!

Send inn ditt bidrag til redaksjonen@computerworld.no

Les om:

It Bransjen