IBM dropper partnerkonferanser

IBM dropper partnerkonferanser

IBM dropper Partnerworld-konferansen. Sosiale nettverk skal nå knytte sammen partnerne .

IBM har lansert en sosial nettverksside for å gjøre det enklere for 100 000 partnerne å utveksle ideer og erfaringer og samarbeide rundt kontrakter.

Den nye nettsiden har fått navnet Partnerworld Communities, og gir partnere muligheten til å lage hjemmesider, profiler, blogge og delta i diskusjoner gjennom wikier og andre verktøy.

- Vi synes det var på tide å tilby partnerne våre et sosialt nettverk for å hjelpe dem med å bli mer effektive og produktive, sier Rich Hume, ansvarlig for IBMs globale partnerprogram til IDG News Service.

Nytt kurs- og kompetanseforum

IBM lanserer også et nytt kompetanseforum under navnet Business Partner Development Series, som tilbyr partnerne 60 gratis virtuelle kurs og konferanser samt en oversikt over ulike arrangementer.

Siden blir en del av IBMs Partnerworld-nettverk og bygger på IBM Lotus Connections. Selskapet bestemte seg for å utvikle tjenestene etter at en undersøkelse blant partnerne etterspurte slike tjenester.

De nye nettsidene og verktøyene ble lansert på en webkonferanse holdt som en erstatning for selskapets årlige Partnerworld-konferanse, som i år var planlagt å gå av stabelen i Toronto.

Arrangementet har pleid å gå over to og en halv dag i april, men ble avlyst etter at IBM fikk tilbakemeldinger fra partnerne om at kostnadene knyttet til å dra på arrangementet ikke passet seg i dagens økonomiske situasjon. Nå er planen å utvikle mer lokale arrangementer.

LES OGSÅ: IBM vil ut til flere

Les om:

It Bransjen