Ikke helt gode domenenavn

Ikke helt gode domenenavn

Kjønnsskifte eller eksperthjelp? Noen ganger går det litt i surr med domenenavnene.

Når en skal registrere domenenavn er det lett å gå på en brøler, det blir tydelig når du ser listen under. Det kan være greit å få med hele firmanavnet i domenet sitt, men noen ganger kan det kanskje passe bra med en bindestrek eller to.

LES OGSÅ: Verdens verste websider

10. www.whorepresents.com

Lurer du på hvilke agenter som jobber sammen med hvilke artister kan du sjekke med Who Represents, et firmanavn som i og for seg er helt greit.

Da er det synd at det ut fra domenenavnet kan virke som om det er noe helt annet de driver med. For eksempel tips om hva du burde kjøpe som gave før du drar på strøket neste gang.

Eller kanskje er det snakk om en side hvor gledespiker kan presentere seg selv, og sine ferdigheter. En ting er i alle fall sikkert, domenenavnet er ikke av de beste.

9. www.expertsexchange.com

Dette er stedet siden du burde sjekke ut om du er ute etter rask og trygg kjønnsskifteoperasjon. Eller kanskje ikke.

Siden leder til tjenesten Experts Exchange, en side som hjelper deg med ekspertråd i en knipe. Etter at noen tok tegninga har tjenesten, lurt nok, byttet navn til www.experts-exchange.com.

8. www.penisland.net

Er du på utkikk etter en ny penn, eller tilhørende utstyr kan det være verdt å ta en titt på sidene til Pen Island. Det er altså ikke snakk om den andre typen utstyr.

7. www.therapistfinder.com

Føler du deg litt trist og nedfor? På Therapist Finder kan du finne hjelpen du trenger. Det er altså ikke siden for politietterforskere på jakt etter voldtektsforbrytere.

6. www.powergenitalia.com

Det er vel få av oss som har unngått å få innboksen fylt med reklamer for vidundermidler som lover større ditt og større datt.

Selv om det kan virke sånn, er det altså ikke slike produkter som tilbys på Powergenitalia. Nettsiden tilhører nemlig et italiensk firma som lager generatorer, Italian Power Generator.

Om valget er gjort med et lite glimt i øyet, eller om det er tatt av en ansatt som ikke er helt stødig i engelsk er ikke godt å si, morsomt er det i alle fall.

5. www.molestationnursery.com

Dette høres virkelig skummelt ut, og ikke som et sted folk flest ville latt barna bli igjen mens de dro på jobb.

Heldigvis er det ikke så ille som det ser ut. Domenet peker til Mole Station Native Nursery i New south Wales, Australia.

4. www.ipanywhere.com

Nei, de later ikke vannet hvor som helst, selv om det kan se sånn ut. Derimot tilhørere domenet firmaet IP Anywhere, som driver med ymse programvare.

3. www.cummingfirst.com

Domenenavnet høres skummelt ut, i alle fall om du tenker litt koffert. Velger du å ta sjansen på å besøke nettstedet, ender du opp på hjemmesiden til Cumming Methodist Chruch. Det er altså mye snillere enn navnet tilsier.

2. www.speedofart.com

Kunst, eller noe helt annet. Speed of Art er en side som driver med kunst og den slags. Selv om noe av kunsten kanskje ikke er av det beste slaget, er det vel tvilsomt at det lukter så ille som domenenavnet vil ha det til.

1. www.gotahoe.com

Kanskje hadde det vært lettere å trekke flere vinterturister til Norge med litt mer oppfinnsomme domenenavn.

Det er ikke tvil om at Got A Hoe har potensial til tiltrekke seg et helt annet publikum enn kjedelige Go Tahoe. Kanskje er det et bevisst valg?

LES OGSÅ: Syk av dårlige websider

Les om:

It Bransjen