iPhone-styrte lekebiler

iPhone-styrte lekebiler

Mattel lar deg styre heite hjul med mobilen.

I enhver iPhone sitter det en radio, så da kan den vel brukes til å fjernstyre biler med?

Vi mener modellbiler, bare så det er sagt. Og så viser det seg at det ikke er den innebygde Bluetooth-modulen som benyttes, men en påkoblingsmodul.

Egen app

Mattels nye serie med iNitro Speeders er små elektriske miniatyrbiler som kan fjernstyres fra en iPod touch, iPhone eller iPad med tilhørende app.

Appen er selvfølgelig gratis, så hvis du er nysgjerrig kan du ta en titt her. Men den forutsetter altså kjøp av Mattels lille tilkoblingsmodul, som plugges inn i hodetelefonuttaket.

Med denne (og appen) kan du velge mellom ulike måter å fjernstyre de små bilene på - enten ved å bevege iOS-enheten i seg selv, eller ved å styre to spaker på skjermen, eller ved å dra fingeren rundt på skjermen.

8 ulike biler

Åtte forskjellige biler er tilgjengelige ved start, og bilene kan kjøres på egne baner eller fritt på egnede underlag. Bilene er små, så tepper kan bli en hindring.

Med bilene følger det også en separat, frittstående fjernkontroll som også kan brukes til å lagre bilene i. 33 dollar er prisen for en slik pakke - det er cirka 200 kroner i ren omregning.

Du kan se utvalget av iNitro Speeders hos Mattel her . Og så finner du mer om Mattels radiostyrte biler her . Se en promovideo nedenfor.

It Bransjen