Itum etablerer seg i Vest-Agder

Itum etablerer seg i Vest-Agder

Selskapet Avista IT går inn i Itum som franchisetager i Vest-Agder. Itum blir dermed representert på Sørlandet gjennom kontorer i Kristiansand, Farsund og Flekkefjord.

- Dette er et viktig skritt i vår målsetning om å bli landsdekkende i løpet av 2007, sier administrerende direktør Gunnar Aarhus i Itum.

Itum lanserte i fjerde kvartal 2006 en omfattende vekstsatsning. I løpet av 2007 skal Itum opp med ni nye kontorer og være landsdekkende.

Daglig leder i Itum Vest Agder, Rune Martinsen, ser frem til en sterk lokal vekst gjennom å kunne tilby kompetanse og løsninger fra hele Itum.

Mål om å bli stor

- Gjennom vår inntreden i Itum vil vi fra første dag kunne tilby totalløsninger innenfor IKT til mellomstore og store lokale bedrifter, samt offentlig forvaltning. Vi har inntil nå konsentrert vår virksomhet til Flekkefjord og Farsund, men vil nå etablere oss også i Kristiansand, forteller Martinsen.

- Itum har et klart mål om å være en stor aktør i alle lokalmiljøer der vi har kontorer. Det betyr at vi vil bli godt synlige i markedet i Vest-Agder, forteller Aarhus.

- Vi skal øke omsetningen og det vil kreve flere ansatte. Vi skal være bidragsyter til å styrke IKT-miljøet i sørlandsbyene, sier Rune Martinsen.

Les flere bransjenyheter i Bransje

Les om:

It Bransjen