Jensen kjøper CBK Telecom

Jensen kjøper CBK Telecom

Jensen Scandinavia kjøper CBK Telecom for å øke salget og produkporteføljen.

Jensen Scandinavia tar over CBK Telecom, skriver selskapet i en pressemelding. I den forbindelse overtar Karsten Kjoss, daglig leder i Jensen Scandinavia, det daglige lederansvaret i CBK telecom.

- Jensen Scandinavia er for tiden i vekst, og vi ønsker å ha grunnlag for ytterligere vekst i form av en distribusjonsbit, forteller han til IT-Bransjen.

- Vi planlegger å øke salget betraktelig, fortsetter han.

Kontakter i Asia

Selskapene vil få felles støttefunksjoner, logistikk og lokaler, men vil ellers drives som selvstendige enheter fremover. Oppkjøpet vil gi kundene bedre tilgjengelighet, høyere service og et bredere produktsortiment, mener Kjoss.

Han tror også de to bedriftene vil dra nytte av hverandres kompetanse. Særlig mener han Jensen Scandinavias kontakter i Asia vil kunne gi en fordel.

- Det er mange svært kompetente mennesker i CBK Telecom som Jensen Scandinavia vil dra nytte av. Jensen Scandinavia har også en betydelig kompetanse samt relasjoner og kjennskap til fabrikker på det asiatiske markedet. Vi ser at det blir stadig viktigere å rette seg mot Asia, og et nettverk her vil også kunne få ned prisene for kundene, sier han.

- Gøy å dra i gang

Kjoss ser også frem mot å gå inn i stillingen som daglig leder for de to selskapene.

- Dette er en utfordring jeg gleder meg til å ta tak i. Vi har jobbet mot dette oppkjøpet lenge, så det er gøy å kunne dra det i gang nå, forteller han.

Jensen Scandinavia er en norsk it-produsent med 21 års erfaring, mens CBK Telecom er en nisjedistributør innen produkter til installatører, ISP'er og it-forhandlere i Norge.

Les om:

It Bransjen