Jula åpner varehus i Polen

Jula åpner varehus i Polen

Varehuskjeden Jula åpner sju nye varehus i Polen, og får Visma med på laget.

Siden Julas første varehus i Norge åpnet i 2008, har selskapet vurdert hva som skal bli det neste markedet for ekspansjon. Valget falt på Polen.

Lærte av det norske markedet

Etableringen vil bli ledet av selskapets etableringssjef, Per-Eric Frost. Han vil bruke mye av lærdommen fra det norske markedet når de nye varehusene nå etableres.

- Vi ser et stort potensial for Jula i Polen, og det blir spennende å se hvordan konseptet vårt blir mottatt. Vi fikk veldig mange gode erfaringer da vi etablerte oss i Norge, og disse skal vi nå dra nytte av i Polen, sier han i pressemeldingen.

Samarbeidet med Visma

Visma har vært Julas samarbeidspartner i Norge, og det vil de også være i Polen. Ifølge nettavisen it24.se skal Visma levere butikkdatasystemet og tilhørende tjenester til etableringen. Akkurat som i Norge vil drift og salg skje lokalt, mens utvikling og administrasjon vil bli tatt hånd om fra Skara.

Med på laget søker Jula også nye medarbeidere.

- Etableringen i Polen vil bli ledet fra Skara, og dette betyr også at vi har behov for å styrke vår organisasjon. Vi er nå i gang med rekrutteringen av personalet som skal bidra til å gjøre vår etablering i Polen til en suksess, sier administrerende direktør Johan Åberg.

Les om:

It Bransjen