Klart for oppfølger til Cut The Rope

Klart for oppfølger til Cut The Rope

Bli med godtemomsen Om Nom på nye eventyr i Cut The Rope: Experiments.

Da Cut the Rope ble lansert i oktober i fjor, spådde vi at spillet kom til å bli en klassiker. Med en sjetteplass på bestselgerlisten på App Store i 2010, er det mye som tyder på at vi fikk rett.

Cut the Rope bygger på mange av de samme prinsippene som Angry Birds; spillkonseptet er enkelt, morsomt og ikke minst sjarmerende. I tillegg er det utrolig lett å bli hekta. Og på samme måte som Angry Birds kommer i stadig nye varianter, er Cut the Rope nå også klar med en oppfølger.

Fans av spillet vil muligens påpeke at det kom en egen juleversjon i desember, men denne gangen er det altså snakk om en helt ny utgave uten høytidsfokus.

Samme spill i ny innpakning

Cut the Rope: Experiments kommer med 75 ferske brett, eller eksperimenter som de nå kalles. Dette skyldes at vi også har fått selskap av en gal professor som utfører eksperimentene med den godtesyke hovedkarakteren Om Nom.

Experiments er ikke spesielt annerledes fra den populære originalen. Spillkonseptet går fremdeles ut på å kutte tau i riktig rekkefølge og bruke hjelpemidlene riktig for at Om Nom skal få godteriene sine. Forhåpentligvis får du (og han) med deg noen stjerner på veien.

Rent spillmessig er den store forandringen er at man får to nye hjelpemidler til rådighet: en knapp for å skyte ut nye tau og en sugekopp. Det er også gjort noen mindre endringer hva gjelder brukergrensesnitt, det både ser og høres litt bedre ut, med nye animasjoner og musikk. Det føles rett og slett litt sprekere ut.

Synes du at de 75 medfølgende brettene er for enkle, lover utvikleren betydelig flere brett i fremtidige oppdateringer, skriver Macworld Sverige. Til sammenligning hadde originalen 100 brett når spillet ble lansert i oktober 2010 - nå er antallet fordoblet.

Cut the Rope: Experiments finnes i en versjon for iPhone og iPod touch til 7 kroner (kjøp her), og i en såkalt HD-versjon for iPad til 14 kroner (kjøp her). Systemkravet er iOS 3.0 eller senere.

Les om:

It Bransjen