Komplett-omsetningen faller

Komplett-omsetningen faller

Kompletts lagertrøbbel ga nedgang i salgstallene for tredje kvartal.

Implementeringen av et nytt automatisk lagersystem hos Norges største netthandelsselskap gir utslag på topplinjen. I går meldte Komplett om nullvekst på det norske markedet for august måned, og i dag viser salgstallene for tredje kvartal at selskapet opplever en nedgang.

LES OGSÅ: Ny it-smell for Komplett

Komplett leverte en samlet omsetning på 728,7 millioner kroner i tredje kvartal, sammenliknet med 567,4 millioner i fjor. Det tilsvarer en vekst på 28 prosent, men det inkluderer oppkjøpet av svenske inWarehouse.

Justert for dette, opplever selskapet en nedgang på nesten 12 prosent. Omsetningstallene for september viser et liknende fall. Medregnet oppkjøpet øker imidlertid omsetningen med ni prosent, til 243,6 millioner kroner.

Selskapet har utstedt en beklagelse til sine kunder på sin hjemmeside, hvor de blant annet skriver at ”Komplett.no beklager å måtte meddele våre kunder at det for tiden er noe forsinkelse i en del av våre leveranser. Det jobbes iherdig med å rette opp i dette og jobber døgnet rundt på lageret for å komme a jour.”

Les hele beklagelsen her.

Les om:

It Bransjen