Kona sa nei - Apple sa ja

Kona sa nei - Apple sa ja

Pliktskyldig ektemann får overraskelse fra Apple.

Noen ganger lønner det seg å ikke avtale innkjøp av ny iPad 2 med sin bedre halvdel.

iPad 2

I forbindelse med det som kan se ut til å bli en årlig foreteelse fra Apple, nemlig introduksjonen av nye iPad, falt mange for fristelsen.

For er det en ting Apple er god til, så er det å få oss til å bare måtte ha produktene deres - koste hva det koste vil.

Fra USA kommer denne muntre historien om en ektemann som uten sanksjon hjemmefra hadde gått til innkjøp av Apples flunkende nye, men likefullt eksklusive iPad 2. Ved hjemkomst skulle det vise seg at denne investeringen ikke falt i god jord.

Apple praktiserer relativt komfortable løsninger for åpne kjøp i USA, og har for ikke lenge siden også sluttet å belaste kundene med et såkalt 'restocking fee' - en bransjevanlig avgift for å kunne returnere en gjenstand.

Wife said no...

Eneste aber er at man må oppgi grunn for å kunne heve kjøpet. Det hele var litt forsmedelig, tydeligvis, så mannen hadde satt en gul Post-it-lapp på esken med forklaringen: «Wife said no» (kona sa nei).

Han fikk pengene tilbake, mannen. Men i Apple-butikken så de det humoristiske i saken, og historien begynte å lekke oppover i systemet. Helt til ledersjiktet fikk høre om den.

Spesielt nå helt i starten av en produktlansering er man ekstra påpasselig med å spore returnerte produkter for å kunne avklare eventuelle feil og mangler man ikke har klart å avdekke selv.

Apple said yes

Men utilsminket ærlighet av dette slaget hadde man nok ikke regnet med. Så for å bøte på den knuste drømmen bestemte Apple seg likegodt for å sende over en ny iPad 2 til mannen, helt vederlagsfritt og uten noen hake. På esken satt det en lapp: «Apple said yes» (Apple sa ja).

Via MacRumors.

Les om:

It Bransjen