Kontaktløs betaling fra Eika

Kontaktløs betaling fra Eika

Eika Kredittbank har inngått avtale med Nets om kontaktløse betalingsløsninger på mobilen.

En ny avtale mellom Eika Kredittbank og Nets om kontaktløse betalingsløsninger via mobiltelefon er i boks. Det planlegges lansering av en pilot i løpet av året. Dette ifølge en pressemelding fra NTB.

Eika Kredittbank er en del av finanskonsernet Eika Gruppen, og er eid av 75 lokalbanker i Norge. Til sammen har gruppen omlag èn million kunder. Eika har jobbet med implementering av kontaktløse betalingsløsninger siden 2010.

- Sammen vil vi starte arbeidet med å lage våre fremtidige betalingsløsninger via mobil. Eikas intensjon er å bygge en digital lommebok for våre lokalbanker med en kvalitet som gjør at vi løfter deres kort fremst i lommeboka i det fremtidige betalingsbildet, sier Karl-Richard Floer, direktør for kort og betalingsløsninger i Eika Kredittbank.

Introduksjonen av den digitale lommeboka vil skje i flere faser.

- Dette er en ny løsning, trafikken kommer ikke automatisk. Vi må derfor utvikle en attraktiv løsning som bidrar til å bygge verdien av å bruke mobilen til betaling der våre veldrevne lojalitetskonsepter og fordelsprogrammer vil inngå i den digitale lommeboka, avslutter Floer.

Les om:

It Bransjen