Lanserer søkemotor for forhandlere

Lanserer søkemotor for forhandlere

Comparetheware.com skal gjøre det enklere for forhandlere og bedriftskunder å snuse frem pålitelig informasjon.

Comparetheware.com er en ny søkeportal som skal gjøre det enklere å få oversikt over de ulike løsningene i it-bransjen, samt matche tilbud fra forhandlere med anbud fra bedriftskunder.

Relevant informasjon

Portalen er utviklet for å gi forhandlere og bedriftskunder raskere tilgang på relevant informasjon.

Søkeportalen, som vil bli lansert i første halvdel av 2012, omfatter løsninger og tjenester innen områder som sikkerhet, virtualisering, ip-telefon, infrastruktur, lagring og cloud-tjenester.

Selskapets maskot er Max the Hound Dog, en blodhund som skal snuse seg frem til pålitelig informasjon.

- Målet vårt er å tilby en ressurs som gjør det enklere for bedrifter å finne pålitelig informasjon om ulike teknologier og setter dem i kontakt med relevante tilbydere som kan hjelpe dem med å løse sine forretningsmessige utfordringer, sier Craig Moody, en av gründerne av Comparetheware.com, i en pressemelding.

Pakkeløsninger

Bedrifter kan søke etter informasjon basert på ulike kriterier og så be om anbud via nettsiden.

Forhandlere som passer profilen som kunden har spesifisert kan så svare med et anbud. Portalen skal etter planen tilby ulike pakkeløsninger for markedsføring til forhandlere og produsenter.

Satsingen, som er utviklet i samarbeid med Computerlinks, vil til å begynne med kun være åpen for britiske produsenter og forhandlere.

- Comparetheware.com er en løsning på informasjonsutfordringene som bedriftene møter, og har et pålitelig team i ryggen. Etterhvert som løsningen utvikles vil den utvides til å omfatte en lang rekke produsenter og tilbydere, sier Moody.

Les om:

It Bransjen