Left 4 Dead lansert for Mac

Left 4 Dead lansert for Mac

Populært pc-spill endelig lansert i Mac-versjon.

Det populære samarbeidsspillet Left 4 Dead 2 er nå tilgjengelig i Steam på Mac. Eksisterende Windows-brukere kan laste ned Mac-versjonen gratis, og fordi spillet bruker samme lisensnøkkel uavhengig av plattform er det fullt mulig å veksle mellom Windows- og Mac-versjonen så mye man vil.

Left 4 Dead 2 er oppfølgeren til det prisvinnende Left 4 Dead fra 2008. Handlingen er satt til tiden etter en apokalyptisk pandemi hvor fire overlevende må kjempe seg gjennom horder av zombier i ulike nivåer med mål om å nå frem til et redningsfartøy. Spillet karakteriseres som et samarbeids- og førstepersonsskytespill.

Left 4 Dead 1 kommer også for Mac, men er utsatt til begynnelsen av november, ifølge Valve. For øyeblikket selges spillene på billigsalg på Steam, og du kan velge å kjøpe en kopi av Left 4 Dead 2 for 4,75 Euro, eller en samlepakke med begge spillene for 7,13 Euro. Hvis du ikke tør å jakte på zombier på egenhånd har Valve også lagt ut en pakke hvor du får fire lisenser til Left 4 Dead 2, slik at du kan gi tre av den til kompiser, for 14,27 Euro. Vi har spilt spillet, og med mindre du er fryktelig lettskremt, er det bare å slå til.

Valves spilltjeneste Steam ble lansert for Mac før sommeren, og siden da har spilltitlene kommet på løpende bånd. Left 4 Dead føyer seg inn i Mac-tilgjengelige spill sammen med blant annet Half-Life 2, Team Fortress 2, Counter-Strike: Source og Portal.

Rundt 4,5 prosent av Steam-brukerne kjører nå Mac.

Les om:

It Bransjen