Løp - zombiene kommer!

Løp - zombiene kommer!

Lei vanlige treningsprogrammer for mobilen? Snart kan du løpe fra zombier mens du strammer opp rumpa.

Du beinflyr opp Karl Johans Gate. I nakken hører du motbydelige ulyder fra morder-zombiene som vil stoppe deg fra å nå slottsparken. Der skal du plukke opp den uunnværlige medisinen som kan redde verden fra undergangen.

Neida, ikke i dag. Men dette kan bli, om ikke virkelighet, så i hvert fall litt virkelighetsnært, når Zombies Run, en treningsapp for smarttelefon, kommer i salg over helga.

Der skal du nemlig løpe så fort du bare orker, men målet er ikke bare å stramme opp dvaskete kroppsdeler, men også å redde verden fra hjerneslafsende zombier.

Mobiltrening

Treningsprogrammer for smarttelefoner blir stadig mer utbredt. Særlig er RunKeeper og Endomondo populære programmer som bruker telefonens GPS-funksjon til å holde orden på hvor fort og hvor langt du løper. Enkelte programmer kan også rapportere direkte til Twitter og Facebook, utnytte data fra pulsmålere, trådløst via Bluetooth, og så videre.

Men ingen har til nå gitt deg motivasjon til å løpe fortere. Ja unntatt drømmen om sixpack før badesesongen, selvsagt.

Men er det noe som lærer nakne kvinner å spinne så er det nød. Og nøden her er altså representert ved jagende zombier.

Oppdrag

Zombiespillet foregår gjennom fortellinger du får på øret mens du løper. Hvor zombiene kommer fra, hva de er ute etter og hvordan du skal redde dine venner, alt dette er spørsmål som sakte men sikkert skal bli besvart av spillet, hvis du bare løper fort nok.

Når du er ute på løpetur vil du også plukke opp forsyninger som medisin, ammunisjon og batterier. Men hvordan de skal bli brukt i eventyret er opp til deg.

Spillet, eller treningsprogrammet om du vil, er finansiert ved hjelp av brukerfinansieringsportalen Kickstarter og kommer for Iphone den 27. februar og til Android-telefoner i løpet av våren. Du kan se trailer for spillet under her:

Les om:

It Bransjen