Master Chief i miniformat

Master Chief i miniformat

Mimoco er kjent for å lage søte og annerledes minnepinner.

Deres Mimobot-serier byr på minnepinner litt utenom det vanlige, og selskapet har tidligere blant annet lansert en serie minnepinne basert på Star Wars-universet.

Med sine nye minnepinner holder Mimoco seg i Sci-fi-verdenen. De nye minnepinnene er nemlig basert på spillet Halo 3 til Xbox 360. Spillet kom i salg denne uken, og ser allerede ut til å bli den største suksessen på Xbox noensinne.

DELTA I KONKURRANSEN: Vinn Halo 3-spesialutgave av Xbox 360

De nye Mimobot-pinnene kommer i sterkt begrenset opplag og totalt ni forskjellige utgaver, fordelt på tre design. Den mest spennende er selvsagt pinnen lakkert som spillets hovedperson Master Chief, som kommer i et opplag på totalt 5 000 minnepinner. I tillegg kommer det 3 000 pinner lakkert som en rød Spartan-soldat, og 3 000 lakkert som en blå Spartan-soldat.

Halo 3 Mimobotene kommer i tre forskjellige størrelse, med enten en, to eller fire gigabyte lagringsplass. Mimobotene med det særs tøffe designet vil være klare for salg fra 18. oktober, og vil koste 50 dollar for versjonen med en gigabyte, 70 for to gigabyte og 110 dollar for utgaven med fire gigabyte.

Les mer på Mimocos nettsider.

LES OGSÅ: Sukkersøte minnepinner fra Mimoco

Les om:

It Bransjen