Meawallet åpner i London

Meawallet åpner i London

Digital-lommebokleverandøren er også valgt som en av ni «ledende norske innovatører» av Innovation Norway.

Under et møte i regi av Innovasjon Norge i London i forrige uke ble Meawallet, utvikler og leverandør av digital lommebok, trukket frem som en av ni norske innovasjonsledere.

Møtet ble holdt for å presentere industriledere og mentorer med norske selskapers innovasjoner og forretningsideer.

Selskapet annonserte også at de åpner kontor i London, nærmere bestemt i selveste One Canada Square-skyskraperen i byens fremste forretningsdistrikt Canary Wharf.

- Vi har nå enkel tilgang til lokale eksisterende og fremtidige kunder, partnere i finanssektoren og intresseparter som investorer og analytikere, sier administrerende direktør Lars Sandtorv i Meawallet i en melding.

Han forteller videre at tiden nå er moden for å bringe hele innholdet i lommeboken over på smartmobilen. Ikke som en rekke frittstående applikasjoner, men som en komplett og sikker og heldigital mobil lommebok. For å oppnå dette, strekker selskapet strategien over de seks bransjevertikalene betaling, lojalitetskort, gavekort og kuponger, billetter, identifikasjon, adgangskort og kvitteringer.

Korttidsfokus er riktignok fortsatt å levere betalingstjenester og lojalitetskort for bedrifter i bank- og detaljhandel.

Les om:

It Bransjen