Med Homer Simpson i gps-en

Med Homer Simpson i gps-en

TomTom har inngått en avtale med Fox om å bruke Homers stemme for å hjelpe deg i navigeringen.

PND-produsenten (Personal Navigation Device) TomTom har inngått en avtale med Twentieth Century Fox Licensing & Merchandising (Fox L&M) for å kunne tilby Homer Simpsons stemme i PND-er for første gang.

Ifølge TomTom skal Homer være like flink til å geleide deg riktig frem til målet, om det nå er nærmeste supermarked eller burgersjappe, som han er til å finne raskeste rute til Kwik-E Mart eller Moe's Tavern i hjembyen Springfield.

- Uforglemmelig kjøreopplevelse

Ikke bare skal Homer fortelle deg veien. TomTom lover også at han vil komme med humoristiske, oppmuntrende og iblant spesielle råd for å gi brukeren både den beste ruten og den festligste kjøreopplevelsen.

- Med sin grenseløse appetitt som hovedmotivasjon serverer Homer en rekke morsomme visdomsord i løpet av turen. Resultatet er en uforglemmelig kjøreopplevelse, sier TomTom i en pressemelding.

Homer Simpson er den siste figuren i rekken av tilgjengelige stemmer for TomTom sine enheter.

- Kjendisstemmer er de mest populære nedlastingstjenestene vi tilbyr brukerne for å gjøre kjøreopplevelsene deres personlige. Med Homer Simpson i GPS-en får man ikke bare en trygg og behagelig kjøretur, man blir også underholdt på veien, sier salgssjef i TomTom Norge, Tore Bjørnsengen.

Inkludert i PND-ene fra TomTom finner man opp mot 70 forhåndsinstallerte stemmer på 36 forskjellige språk, og nå kan man altså få disse anvisningene servert av Homer Simpson. Stemmen kan lastes ned for ca kr 90,- via TomTom HOME.

Du kan lese mer om Homer Simpsons ruteveiledning på www.tomtom.com/simpsons.

It Bransjen