Mer elektro-glede på nett

Mer elektro-glede på nett

Elektrokjeden Euronics har valgt Nexus Consulting til sin netthandelssatsing. Selskapet varsler ny kamp om norske kunder.

Samarbeidet mellom Nexus Consulting og Euronics starter i april i år. Målsettingen er at løsningen skal være på plass i god tid til julesalget, skriver selskapet i en pressemelding.

- Netthandelsløsningen vil bidra til at vi øker tilgjengeligheten og konkurransekraften. Dette er av stor betydning for både kunder og eksisterende butikker, sier markedssjef i Euronics, Kirsti K. Berg.

LES OGSÅ: Ivar-pc på IKEA?

Bruker norske Ez

Netthandelssatsingen har svært høy prioritet for elektrokjeden, og valget av Nexus Consulting er begrunnet i deres gode referanser fra aktører som Dolly Dimple's og Chess, i tillegg til at de leverer på alle krav Euronics har til løsningen. Nexus Consulting har i tillegg bidratt med gode råd i forhold til hvordan Euronics` netthandelsløsning kan differensiere seg fra konkurrentene.

- Dette viser at vår målbevisste og strategiske satsing på åpen kildekode anerkjennes av stadig flere, sier daglig leder i Nexus Consulting, Christian Lundvang.

Løsningen er basert på åpen kildekode med programvaren eZ Publish, som er utviklet av den norske programvareleverandøren eZ Systems.

Euronics har 78 butikker rundt omkring i Norge. Selskapet har ingen nettbutikk.

LES OGSÅ: Parfyrmert mobil

Les om:

It Bransjen