Microsoft-pris til Software Innovation

Microsoft-pris til Software Innovation

Software Innovation er kåret til Microsoft Government Partner for sin løsning for informasjonshåndtering i offentlige virksomheter.

Software Innovation er kåret til Microsoft Government Partner for sin løsning public 360° for saksbehandling og informasjonshåndtering i offentlige virksomheter. Vinneren ble kåret blant over 3000 Microsoft-partnere.

Kvalitetsstempel

Med den prestisjefylte prisen kan programvarehuset skilte med å være beste partner innen utvikling, innovasjon og implementering av løsninger for offentlig sektor bygget på Microsoft teknologi.

- Denne anerkjennelsen er svært viktig for Software Innovation. Det er et kvalitetsstempel som viser at vi leverer markedets beste og mest moderne produkter innen ECM på SharePoint, noe som gir stor trygghet og forutsigbarhet for våre kunder, forteller Halvor Walla, administrerende direktør i Software Innovation Products .

Han opplever tilvekst av nye kunder i offentlig sektor både i Norge og internasjonalt.

- Vi jobber tett med Microsoft for alltid å kunne være i forkant av den teknologiske utviklingen med nye verdiskapende løsninger for våre kunder. I år lanserer vi blant annet nye nettskybaserte løsninger og løsninger for nettbrett og smarttelefoner, sier han.

- Åpner dører

Hege Skryseth, administrerende direktør i Microsoft Norge, bekrefter at Software Innovation gjennom sin produktutvikling på SharePoint skaper løsninger av internasjonal toppklasse.

- Vi er stolte over at en av våre norske partnere er utnevnt til global Microsoft Partner of theYear. Dette vil åpne mange dører for Software Innovation i det internasjonale markedet, sier hun i pressemeldingen.

Til sammen er Software Innovation representert i 12 land utenfor Norge. Partnerarbeidet har resultert i flere viktige kundekontrakter i Nederland, Frankrike, Italia og Finland.

Les om:

It Bransjen