Millionkontrakt til EDB ErgoGroup

Millionkontrakt til EDB ErgoGroup

EDB ErgoGroup lander avtale med Oslo kommune verdt 75 millioner kroner.

EDB ErgoGroup skal levere fast- og mobiltelefontrafikk til Oslo Kommune.

75 millioner kroner

Avtalen gjelder for 2 år med opsjon på forlengelse i ett pluss ett år, og har en samlet verdi på om lag 75 millioner kroner.

- Oslo kommune er en av de større norske innkjøperne av denne type tjenester, og for EDB ErgoGroup er avtalen et viktig fundament for å utvikle nye mobile tjenester for alle våre kunder, sier Terje Mjøs, konsernsjef i EDB ErgoGroup i en pressemelding.

15 000 abonnementer

I dag har Oslo kommune rundt 15.000 abonnementer med mobiltelefoni. Antallet ventes også å vokse i takt med at nye mobile tjenester tas i bruk.

Det forventes blant annet at økt bruk av mobile enheter som PDA-er vil kunne lette arbeidet i pleie- og omsorgssektoren.

Oslo kommune venter seg større kostnader ved økt bruk, men er forberedt.

- Vi har sikret oss en kostnadseffektiv avtale som også gir stor forutsigbarhet, sier Terje Mjøs videre i pressemeldingen.

Ny løsning

EDB ErgoGroup drifter allerede i dag Oslo kommunes sentralbordløsning. Som en del av den nye avtalen skal det også utvikles en ny løsning for fraværsmarkering på mobilen, slik at sentralbordet lettere kan se hvem som er tilgjengelig og hvem som er opptatt.

Telenor er underleverandør i avtalen.

14. oktober ble Norges to største IT-selskaper, EDB Business Partner og Ergogroup slått sammen til ett selskap under det midlertidige navnet EDB Ergogroup.

It Bransjen