Mobiltabbe ga minekroner

Mobiltabbe ga minekroner

Tele 2-kundene fikk valget: Én dag gratis telefonbruk eller tilsvarende beløp til tv-aksjonen.

Torsdag forrige uke oppsto det en feil i Netcoms mobilnett, og flere av Tele2s kunder fikk store problemer på grunn av det.

Da disse kundene fikk valget mellom èn dags fri mobilbruk eller tilsvarende beløp donert til tv-aksjonen var valget enkelt for mange. Hele 2.592.000 kroner gikk dermed i bøssa til Norsk folkehjelps arbeid med minerydding.

- Vi ønsket å kompensere kundene for de ulempene dette medførte, og spurte dem derfor om de ønsket å få èn dags fri mobilbruk eller om de ville gi èn dags omsetning til tv-aksjonen, sier Arild Hustad, administrerende direktør i Tele2 i en pressemelding fra NTB.

Gjennom en avstemning på Facebook kunne kundene selv bestemme, og det var aldri noen tvil. Nesten 90 prosent ønsket å gi kompensasjonen videre til noen som virkelig trenger pengene.

- Dette gjør oss veldig stolte, og det er derfor med stor glede at Tele2, på vegne av alle våre kunder, kan gi en sum tilsvarende èn dags fri mobilbruk - noe som tilsvarer 2.592.000 kroner til årets tv-aksjon og Norsk folkehjelp, sier Hustad.

Det norske folk gav til sammen over 208 millioner kroner til årets tv-aksjon, som gikk til Norsk folkehjelp for deres arbeid med å rydde landminer.

It Bransjen