MP3 med sveiv

MP3 med sveiv

Opplever du ofte at mp3-spilleren går tom for strøm når du trenger det som minst?

I så fall kan kanskje dette være noe for deg. Thanko har nemlig lansert en liten mp3-spiller du kan lade opp med sveiv, i mangel på andre måter å lade spilleren.

Det er selvsagt også mulig å lade spilleren ved hjelp av strømadapter eller via usb, men det er jo ikke på langt nær like stilig som å bruke sveiv for å lade herligheten. Sveiver du lenge nok kan det jo hende du får en liten treningsøkt ut av det også.

Ett minutt med sveiving gir deg ti minutter spilletid, du må altså regne med å sitte der og se dum ut en god stund om du vil fullade batteriet. Med tanke på at spilleren kun er utstyrt med en gigabyte minne er det kanskje ikke så mange minuttene du trenger å sveive for å spille av innholdet.

Spilleren, som har fått det fengende navnet Cranking MP3 Player, støtter avspilling av mp3 og wma. Det er ingen skjerm på spilleren, kun fire knapper som lar det styre de innebygde funksjonene – lyd opp eller ned, hoppe fra sang til sang, eller stoppe og starte avspilling. Relativt enkle greier med andre ord.

Geekstuff4u selger Cranking MP3 player for like over 60 dollar, eller rundt 300 norske kroner, pluss frakt og ymse gebyrer.

Les mer hos Geekstuff4u.

It Bransjen