Mus for bilentusiastene

Mus for bilentusiastene

Her er musen for nerdene med en forkjærlighet for amerikanske muskelbiler.

Det finnes et utall forskjellige pc-tilbehør, det ene mer sært enn det andre. Noen har fint lite nytteverdi, andre har litt mer livets rett.

Four Door Medias nye serie datamus hører til nød hjemme i den siste kategorien, all den tid det faktisk er en fullt fungerende mus. Road Mice-serien består av en rekke datamus utformet som miniatyrmodeller av populære amerikanske muskelbiler, som Ford Mustang, Chevrolet Corvette og Dodge Charger. Det er med andre ord duket for databruk som oser av muskler.

Rent spesifikasjonsmessig er ikke musene av det aller heftigste slaget, med en optisk sensor på beskjedne 800 dpi og helt standard trådløs overføring. Musen er utstyrt med to knapper på panseret og et lysende rullehjul som ser ut som et overdimensjonert luftinntak. I tillegg ser det ut til at du trygt kan sitte i stummende mørke uten frykt for å kræsje musen i skumle hindringer på skrivebordet, i frontlyktene sitter det nemlig to små led-lamper som lyser opp området foran musen.

De små bilene er i skala 1/40 og er relativt realistisk modellert, noe som fort kan bety på at de ikke er av det mest ergonomiske slaget. Vi tør gjette at for eksempel en stor spoiler bakerst på musen fort kan medføre såre skuldre og antydninger til musearm.

Alle modellene kommer i et utvalg forskjellige farger, både med og uten racingstriper. Prisen ser ut til å havne på rundt 45 dollar, noe som fort kan bety nærmere 500 kroner inkludert frakt og avgifter.

Les mer om Road Mice hos Four Door Media.

It Bransjen