Nasjonalskatt inntar telefonen

Nasjonalskatt inntar telefonen

Verdens beste, norske ape skal få verdens oppmerksomhet.

Det strømmer inn meldinger om nye, norske applikasjoner til Iphone og Android om dagen. Noen imponerende, andre ikke fullt så spennende.

Men når Norges nasjonalskatt Flåklypa Grand Prix, med verdens desidert mest sjarmerende apekatt i spissen, Emanuel Desperados, som kan slå selv vår alles kjære Julius ned i støvlene, både rent fysisk og sjarmmessig, må vi tillate oss både ukens lengste setninger og sommerens minst it-sjef-orienterte artikkel.

Dessuten er det fredag.

- Det er et klassisk spill, hvor du vedder bananer mot Emanuel Desperados, forteller økonomidirektør Stine Wærn i Ravn Studio, som har utviklet bananspillet.

Emanuel utfordrer deg til å gjette hvilken kopp den røde ballen befinner seg under. Et triks man har utført siden egyptiske tider, men som folk med langt høyere IQ enn Emanuel likevel har falt for i tusenvis av år.

Spillet er opprinnelig en liten del av Flåklypa-spillet som er utgitt til pc og Nintendo DS. For å få apen inn på telefonen din må du punge ut fem dollar, eller omlag 30 kroner. Om Desperados kan le sin apelatter hele veien til banken vil tiden vise.

Les om:

It Bransjen