- Neste Xbox avsløres i mai, slippes i november

- Neste Xbox avsløres i mai, slippes i november

Ryktene om den nye Xbox-en hoper seg opp, og nå sier nye kilder at Microsoft har til hensikt å kunngjøre konsollen i mai.

Nettstedet Eurogamer har kommet over ny informasjon som hevder Microsoft planlegger å kunngjøre den neste Xbox-en under en pressekonferanse 21 mai. Analytiker Paul Thurrot bidrar med å si at konsollen skal slippes i november, sannsynligvis samtidig som når Sony lanserer Playstation 4.

Lekte design-dokumenter for Microsofts nye konsoll viser at vi kanskje vil trenge Internett-tilkobling for å kunne bruke den.

Thurrot hevder at den amerikanske prisen kommer til å være 500 dollar, men at en billigere versjon for 300 dollar også kommer. Dette er den samme strategien som Microsoft hadde med Xbox 360 som ble sluppet i en Basic- og en Premium versjon. Nyheten denne gangen er at den billigere versjonen kan få en form for abonnementsavgift.

Thurrot hevder også at Microsoft har til hensikt å slippe en billig-versjon av Xbox 36o i år- en maskin som heter Stingray. Denne skal koste 99 dollar og bare spille Xbox-spill.

Les om:

It Bransjen