Netcom innfører lik ringepris i Norden

Netcom innfører lik ringepris i Norden

Får ny logo og senker samtale- og surfepriser. Telenor følger etter.

Netcom forener profilen med Teliasonera for å vise muskler i nordisk sammenheng. Samtidig fjernes utenlandstillegget på samtaler og i Norden, og surfing i Norden og Baltikum blir inntil 90 prosent rimeligere.

- Vi skal bruke vår internasjonale styrke til å gå foran. Det skal ikke koste mer å ringe til studiekompisen i Odense enn søsteren din på Kongsvinger, sier August Baumann, administrerende direktør i Netcom.

Telenor følger

Telenor senker også surfeprisene betraktelig. Det som før var 40 kroner for 10 megabyte skal nå bli inntil 50 megabyte daglig for 49 kroner for privatkunder, skriver Aftenposten.

Telenor vil på sin side ikke innføre lik ringepris i Norden.

Blir lilla

Netcom og Nextgentel endrer uttrykk og logo fra og med i dag. Bakgrunnen er at Teliasonera ønsker å samle profilen på internasjonalt nivå.

- Dette er mer enn en logoendring. Dette markedsfører starten på en storoffensiv fra Netcom og Teliasonera-gruppen, sier administrerende direktør i Netcom, August Baumann.

Administrerende direktør i Nextgentel, Rolf Barmen, sier følgende:

- Både Nextgentel og Netcom definerer seg som utfordrere i det norske markedet. Vi angriper med samme identitet og profil og beholder våre egne sterke merkenavn. Hensikten med den nye profilen er å vise den internasjonale styrekn vi bestiter sammen med en sterk lokal forankring.

18 virksomheter i Teliasonera skal få den samme profilen.

Les om:

It Bransjen