Netshop skal selge Dell

Netshop skal selge Dell

Dell har inngått en forhandleravtale med Netshop, som skal selge hele produsentens portfølje for både bedrifter og konsumenter.

For snart tre år siden annonserte Dell at selskapet også ville tilby sine produkter gjennom andre kanaler enn sine egne nettsider og salgskorps.

Nå har selskapet signert en forhandleravtale med Netshop, som får tilgang på å selge alle Dells produkter både til bedrifter og privatpersoner.

- Mer tilgjengelig

Marthin Storm Hansen, leder for partneravdelingen i Dell, mener avtalen med Netshop vil gjøre selskapets produkter mer tilgjengelig for norske kunder.

- Vi er strålende fornøyd med å tilby våre produkter gjennom Netshop. Selskapet er kjent for god logistikk og raske leveranser til kundene, sier han i en pressemelding.

- Siden Netshop vil lagerføre de fleste av Dells produkter, og tilbyr rask levering og mulighet for henting både i Oslo og Sandefjord, vil dette gjøre Dell mer tilgjengelig, sier han.

- God match

Svenn Aage Lysebo i Netshop mener Dells produkter passer utmerket inn i Netshops produktportefølje.

- Vi gleder oss stort over denne avtalen, som vi også anser som ett kvalitetsstempel for Netshop, sier Svenn Aage Lysebo, daglig leder hos Netshop.

- Netshop vil legge store ressurser inn i samarbeidet, og forventer at disse produktene i løpet av kort tid vil være en solid bidragsyter til videre vekst. Allerede om en ukes tid vil vi ha produkter fra Dell på lager, og vi håper mange vil finne Dell-julegaver hos oss.

Les om:

It Bransjen