Noen er mer Ipad-kåte enn andre

Noen er mer Ipad-kåte enn andre

Smalt bilen inn i Apple-butikken og stakk av med dingser i Oslo.

Det er en kjent sak at folk går mann av huse for dingser fra Apple, men de fleste klarer å holde seg på rett side av loven i anskaffelsen av produktene.

Slik var det ikke med de to tyvene som brøt seg inn i Apple-butikken Humac på Ullevaal stadion natt til i dag.

Jule-shopping

De freidige skurkene skal ha benyttet en stjålet bil som rambukk for å komme seg gjennom utstillingsvinduet til butikken, melder VG Nett. Foreløpig skal det være uklart nøyaktig hvor mye som har blitt stjålet fra forretningen, og ennå er ingen pågrepet for forholdet.

Muligens var tyvene blant de mange som har drømt om en flunkende ny Ipad under grana denne julen, og frykten for at det hypede nettbrettet skal ha blitt utsolgt før den tid kan ha drevet dem til den desperate handlingen.

Pop pad

Apples populære nye flaggskip ble offisielt lansert i norske butikker for bare et par dager siden, og forventningene til salget har vært enorme. Markedsdirketøren i Humac, Jens-Petter Heymann, uttalte nylig at han regnet med de første enhetene vil forsvinne ut like fort som de kom inn.

På verdensbasis har den minibærbare maskinen solgt som varmt hvetebrød siden den ble sluppet på det amerikanske markedet i januar i år, og også i Norge anslås det at flere titalls tusen har skaffet seg nettbrettet i forkant av den Norske lanseringen.

It Bransjen