Nordisk Motorola-avtale til Avantis

Nordisk Motorola-avtale til Avantis

Avantis skal distribuere Motorolas trådløse nettverksløsninger i Norge, Sverige og Danmark.

Motorolas Enterprise Mobility Solutions-divisjon (EMS) har inngått en distribusjonsavtale med Avantis Distribution om leveranse av selskapets trådløse nettverksløsninger i Norge, Sverige og Danmark.

Avantis ble valgt ut som en verdiøkende distributor på bakgrunn av sin historie på det nordiske markedet og selskapets kompetanse innen trådløs kommunikasjon, både ip, ethernet, wan, lan og sikkerhet.

- Vi er glade for å få anledning til å inngå dette partnerskapet med Motorola, sier administrerende direktør Halvor Ruud i Avantis i en pressemelding.

- Det vil ikke bare styrke produkttilbudet vårt, men også sette oss i stand til å levere effektive og bransjeledende trådløse løsninger til våre kunder. Motorola er en erfaren og pålitelig teknologileder og leverer trådløse løsninger som gjør at vi kan levere til bedrifter, myndigheter og tjenesteleverandører av alle størrelser og dessuten supportere et bredt spekter av anvendelser. Kundene kan stole på at vi kan hjelpe dem med alle sine trådløse behov, og vi ser fram til en produktiv fremtid i den nordiske regionen, sier han.

Avantis er tidligere kjent som Data Equipment, men er nå et datterselskap i Gjermundshaug Gruppen.

Nytt partnerprogram

Motorola lanserte nylig det nye partnerprogrammet Partner Empower Program for å samle alle sine EMS-partnere i ett enkelt kanalpartner-program.

Programmet skal gjøre det enklere for Motorolas kanalpartnere å gjøre forretninger med Motorola og dra fordel av nye muligheter for økt salg. Målet er økt vekst, mer spesialisering og høyere verdi i leveransene.

- Vi er veldig glade for å ha fått på plass dette samarbeidsforholdet med Avantis. De er en perfekt pasning for oss fordi de forstår trådløse løsninger og infrastruktur og vet hva kundene vil ha, sier daglig leder Håkon Heier i Motorola Norge.

- Vi har nå et nært samarbeid for å sørge for at alle ansatte er gjennomtrent på vår produktportefølje og kan forklare dens fordeler for kundene på en effektiv måte.

It Bransjen