Nordmann får Microsoft-toppjobb

Nordmann får Microsoft-toppjobb

Tony Renstrøm har gått fra spill- til retailansvar i Microsoft Norge. Nå utvides ansvaret til å omfatte Vest-Europa.

Tony Renstrøm er ny salgsdirektør for Microsoft i Vest-Europa, og får med det ansvaret for alt av Microsofts konsumentsalg i regionen. Det skriver Finansavisen.

- Tittelen er salgsdirektør og ansvaret mitt blir å jobbe mot forhandlerkanalene som jobber mot konsumentmarkedet i Vest-Europa. I all hovedsak er det alle landene, med unntak av de største, UK, Tyskland og Frankrike, sier Tony Renstrøm til avisen.

Startet i Elkjøp

Renstrøm startet karrieren i Elkjøp, og har blant annet vært innom spillbransjen, der han jobbet i Electronic Arts, samt webdesign, før han ble ansatt som forhandlerspesialist i Microsoft i 2001. Han fikk videre ansvaret for spillsatsingen, og ble etterhvert del ledergruppen med ansvaret for alt av konsumentprodukter.

Blant de store kjedene Renstrøm skal jobbe med er Fnac, Carrefour, Dixons, Game, Gamestop og Mediamarkt.

- I tillegg til å jobbe med forbrukerproduktene, vil jeg også ha ansvaret for kundeopplevelsen på pc-siden. Her består jobben i å samarbeide med pc-leverandørene, sier Renstrøm.

Jan Bråten, som tiltrådte som Microsofts ansvarlige for OEM-salg i Norge i desember, tar over stillingen som retailansvarlig.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

It Bransjen