Norske jente-spillere på MTV

Norske jente-spillere på MTV

Counterstrike-spillerne Annette Husum Skarderud og Line Marie Haug får sin egen verdensdekkende MTV-serie.

Annette Husum Skarderud 22 år fra Hamar (gaming alias Cazzidy) og Line Marie Haug 24 år fra Trondheim (Miss Hyper) er to jenter som sammen med sine fire svenske og danske venninner i Les Seules forsøker å erobre Counterstrike-verdenen.

Det svenskproduserte MTV-programmet Play US handler om det skandinaviske jentelaget og utfordringene de møter på sin verdensturné. Play US har allerede gjort stor suksess på MTV og andre ungdomskanaler i Brasil, Spania, Frankrike og Portugal. Serien på 10 episoder skal nå bli vist verden over i løpet av året.

Glamour og gaming

Counterstrike er et strategispill som spilles av over 100 millioner mennesker verden over. Les Seules består ellers av svenske Sofi Byström 23 år (Sophie), Thelma Lundin 25 år (Queen), Nathalie Ek 20 år (Nat0) og danske Louise Thomsen 27 år (Aurora).

- Vi har høye forventninger til Play US. Programmet er skreddersydd for MTVs seere som er vant til å håndtere flere medier på en gang. Her får de en porsjon glamour, en porsjon gaming i verdensklasse i tillegg til en sterk historie om tøffe jenter i en mannsdominert verden, sier Mattias Behrer, program og markedsdirektør i MTV Networks i Norden.

Les om:

It Bransjen