Ny Humac-sjef satser stort

Ny Humac-sjef satser stort

Bård Kvamme er ny sjef for Apple-kjeden Humac. Nå lanserer kjeden nettbutikk og dobler antallet utsalgssteder.

Humac står ovenfor en større utvidelse. Selskapet skal åpne fem nye butikker på større kjøpesentre, og lanserer snart en ny nettbutikk.

Kjeden har også ansatt en ny daglig leder til å lede utvidelsen. Bård Kvamme har som mål at selskapet skal bli den største og beste spesialisten på salg, tjenester og support rundt Apple.

- Humac går en spennende tid i møte og skal bli den sterkeste nasjonale aktøren på Apple, sier Bård Kvamme i en pressemelding.

Fra Jack til Mac

Kvamme har i hele karrieren jobbet innenfor wholesale og retail i Bestseller, som blant annet eier varemerkene Vero Moda og Jack & Jones.

Her har han gått gradene fra it ansvarlig via salg og videre til ledelse. De siste tre årene har han vært ansvarlig for Bestsellers egeneide konseptbutikker i Norge, samtidig som han er "godt over gjennomsnittet" interessert i teknologi.

Prosesser og skreddersøm

Sentralt i Humacs strategi står bedriftskunder, som ifølge Kvamme i økende grad etterspør sikker innføring av iPad og Mac i it-infrastrukturen.

- Vi skal vinne markedsandeler ved å tilby gode prosesser og skreddersøm, sier Kvamme.

- Våre konsulenter er svært dyktige til å levere sømløs integrasjon av Apple-produkter også inn i en Windows-basert infrastruktur. Dette er kompetanse som er etterspurt.

Humac planlegger også å lansere en egen nettbutikk samt en kundeklubb som skal gi kundene ytterligere fordeler.

- Fagkunnskap

I forbrukermarkedet er strategien å ta markedsandeler gjennom å gi gode råd og ved å ha markedets beste supportrutiner.

- Større synlighet rundt vår fagkunnskap, fornøyde kunder og innovative produkter skal sikre at Humac fremstår som det beste alternativet for de som skal ha Apple.

Les om:

It Bransjen