Ny pristjeneste mot sluttkundene

Ny pristjeneste mot sluttkundene

Pricemania blir prissammenligningstjenesten som skal skape blest rundt Webmercs' nettbutikkløsninger.

Det Hamar-baserte selskapet Webmercs, som utvikler og selger nettbutikkløsninger, har lansert sin egen prissammenligningstjeneste under navnet Pricemania i Norge, Sverige og Danmark.

Prisportalen er forbeholdt it- og kommunikasjonsløsninger samt forbrukerelektronikk, og har i første omgang prisinformasjon fra en ulike forhandlere som har spesialisert seg på disse områdene.

Knud Bille, ansvarlig for Webmercs i Danmark, sier til Comon.dk at målet med Pricemania-tjenesten er å skape oppmerksomhet og få flere forhandlere til å kjøpe selskapets nettbutikkløsninger gjennom å gi dem en rimelig annonsekanal.

- Tjenesten er et tilbud til små forhandlere som ikke har råd til å annonsere på andre prisportaler, sier Knud Bille til Comon.dk.

Pricemania ble lansert tirsdag denne uken etter en testperiode, og skal nå være ferdigutviklet.

Webmercs egne kunder kan annonsere gratis, men forhandlere som ikke er kunder må betale en oppkoblingsavgift. De må ifølge Bille regne med å investere under 1 000 kroner ut resten av året, og han lover at andre forhandlere vil få en invitasjon til å annonsere på portalen innen kort tid.

Les om:

It Bransjen