Nye iPhone 4S-reklamer

Nye iPhone 4S-reklamer

Apple slipper tre nye reklamefilmer.

Apple, kjent for legendariske reklamekampanjer, har nettopp postet tre nye snutter. Alle tre følger et etablert tema som vi kjenner fra de senere iPhone- og iPad-reklamene.

De tre klippene fokuserer på nye egenskaper i splitter nye iPhone 4S, Apples skytjeneste iCloud, og selvfølgelig publikumsfavoritten Siri - den talestyrte, personlige assistenten som er innebygget i iPhone 4S.

Første 30-sekunders film er om iPhone 4S, og spesielt kamerafunksjonene. Det innebygde kameraet er vesentlig forbedret sammenliknet med forgjengeren. Men også en del redigeringsfunksjoner, som tross alt er tilgjengelig også for de som har oppdatert iOS-programvaren i sin eldre iPhone, er inkludert.

Andre klipp er om de noe mer tekniske aspektene knyttet til iCloud-tjenesten, som mange nok sliter med å klare å sette fingeren på. Apple gjør en god jobb i å forklare brukernytten fremfor å fokusere på den tekniske vinklingen om hva som skjer i kulissene.

Tredje markedsførings-fremstøt er om alles favoritt Siri. iPhone 4S-eiere har gleden av å få en talestyrt, personlig assistent med på kjøpet. Og det har vist seg at fruen (ja, det er en kvinnestemme) har en solid personlighet, som mange har oppdaget. Men Siri er der for å hjelpe deg, og kan tilsynelatende det meste.

Ta en titt - du vil ikke bli skuffet. Dette er noe Apple tilnærmet har perfeksjonert med årenes løp.

Reklamefilmene sendes på amerikansk TV, og vil kanskje også dukke opp her. 30-sekundersfilmene kalles simpelthen Camera, iCloud og Siri, Snow Today. Snurr film!

Les om:

It Bransjen