Nye Iphone-varianter vil sjokkere deg

Nye Iphone-varianter vil sjokkere deg

Australsk toll avdekket smarttelefoner laget som sjokkvåpen.

En sending fra Kina med nesten 6.000 produkter klassifisert som våpen ble stoppet i Australsk tollkontroll denne uka.

Blant dem var det et sett med pirattelefoner basert på en eldre smarttelefonmodell fra Apple. Blant de spennende tilleggsfunksjonene som var lagt til i de støtende falske produktene, var muligheten for elektrosjokk.

Ligner en Iphone 4

Instruksjonsarket til produktet kaller dem "iPhone 4 super ultra electronic thin riot.", melder nyhetstjenesten til Computerworld .

I følge nyhetstjenesten er det kun sjokklederne på toppen av telefonen, ved siden av hodetelefonuttaket, som skiller den falske telefonen fra en ekte i utseende.

Hverken tollmyndigheter eller australsk politi har bekreftet om disse dingsene faktisk virker slik som instruksjonene hevder.

Kjempebot og fengsel

De andre varene i sendingen inkluderte flere sjokkvåpen, slåsshansker og batonger, forteller tollmyndighetene i en pressemelding. Adressaten, en 43-åring som bor i en forstad til Melbourne, er arrestert og risikerer opp til ti års fengsel og en bot på 2.348.000 kroner (425.000 AUD).

Apple har ikke kommentert saken eller gått ut med om det faktisk kommer helt ny funksjonalitet i neste Iphone, som er ventet i løpet av de neste seks månedene. Det er uansett tvilsomt om elektrosjokk er ønskelig eller særlig høyt på listen over forventinger til nye funksjoner.

It Bransjen